Wednesday, September 28, 2016

Инструкции од Рик Симпсон за лекување рак на кожа - меланом и изгореници со канабисово масло!

КАНАБИС - НУЛА СМРТНИ СЛУЧАИ ДО СЕГА - БЕЗБРОЈ ОЗДРАВЕНИ!!! Канабисовото масло лекува секаков вид на рак, дури и меланом, а корисно е и за многу други здравствени состојби на кожата, како изгореници, отворени рани и акни, егзема и псоријаза и тн! 


Пред и по употреба на канабисово масло!
Ракот исчезнува - здравите ткива се регенерираат!
Доколку може да најдете или направите мала количина на правилно произведено канабисово масло, тоа дефинитивно ефикасно ќе функционира при лекувањето на ракот на кожата. Вообичаено потребни се само неколку грами екстракт за успешно да се заврши оваа задача! Пораснете или набавете не многу голема количина на квалитетни туфки (цветови) од канабис од потентните седативни индика врсти, коишто содржат 20% THC или повеќе. Потоа земете околу 30 грама од овие туфки и произведете го маслото од нив, следејќи ги инструкциите коишто се јавно достапни Интернет на официјалната страница на Рик Симпсон - http://phoenixtears.ca/.

Повеќе докази на: www.cureyourowncancer.org

Исто така, треба да се спомене дека при лекувањето на рак на кожата, екстрактите (маслата) произведени од Сатива врстите исто така можат да се употребуваат, затоа што за овој вид на здравствена состојба и тие масла, исто така се доста ефикасни како и маслата од Индика врстите. Тоа е така, затоа што кога пациентот го нанесува маслото на кожата, иако состојките од канабисот преку кожата навлегуваат во организмот, сепак пациентот речиси невозможно е да го искуси енергетскиот ефект што го имаат Сатива врстите.

Малото количество на марихуана за почеток од кое треба пациентот да си направи масло (најдобро сам во својот дом) би требало да даде 4-5 грама квалитетно масло. Ќе бидете пријатно шокирани кога на сопствени очи ќе гледате како го убивате ракот и како тој самиот исчезнува, оставајќи ја кожата од околу (и таму каде што бил ракот) сосем здрава! Дури и најтешките форми на рак на кожа можат да бидат излечени со канабисово масло. „Нанесувајте го маслото на ракот на кожата и покривајте го местото со фластерче, нанесувајте свеж слој на масло и чисто фластерче на секои 3-4 дена и канцерот треба наскоро да исчезне. Јас секогаш им велам на луѓето да не го прекинуваат лекувањето се` додека ракот комплетно не исчезне, а потоа тие треба да продолжат да го третираат местото во времетраење од околу 2 додатни недели, исто како ракот да е се` уште таму. Со ова се елиминираат сите клетки на ракот коишто се` уште можат да останат во кожата. Правејќи го ова, ќе се осигурате дека сите канцерогени клетки се мртви и никогаш не сум видел враќање на ракот, доколку се следат моиве упатства. Доколку сте имале рак на кожата некое извесно време и ракот е доста развиен, потребно е повеќе време за да се излечи“ - објаснува Рик Симпсон. Ракот исчезнува - здравите ткива се регенерираат!

Уверете се самите! :)

Но, вообичаено како што потврдува искуството на Рик со неговите пациенти, дури и најтешките случаи на рак на кожа исчезнуваат за помалку од три недели. Кај екстремните случаи лекувањето може да потрае и подолго и ако вашиот случај е таков - едноставно продолжете со мачкањето на ракот со канабисовото масло, се` додека истиот целосно не исчезне! Многу луѓе може да го излечат својот рак на кожа во рекордно време, сепак тоа е индивидуално и зависи од повеќе фактори - сопствената стапка на исцелување, квалитетот на маслото, како и колку длабоко ракот е напреднат, а да не заборавиме и дека потребна е силна верба во исцелувањето итн.

Ете зошто канабисот е нелегален!!!
Исто така треба да знаете дека јас не зборувам само за ракот овде, нанесете го маслото на изгореница од трет степен и само гледајте што ќе се случува - изгореницата се исцелува безболно и во многу кратко време и не остава лузни. Кога се разгледуваат сите страдања што пациентот со изгореници ги доживува, зошто овој едноставен билен лек не е достапен за сите жртви со изгореници? Ова е само врвот на ледениот брег народе, за едноставната вистина - доколку имате правилно произведени масла од растението канабис на располагање, најверојатно самите ќе дознаете и ќе се уверите дека тие се најефективниот природен лек за лекување на било која здравствена состојба што може да се именува“ - заклучува Рик, кој длабоко верува исто како и ние, дека откако вистината за вистинската лековита моќ на марихуаната ќе стане подобро позната, сите овие работи за кои тој и ние постојано ви говориме и на нашата ФБ страница - www.facebook.com/420macedonia - ќе станат општо познати факти и дел од секојдневието на секој човек! Маслото од канабис наскоро ќе се користи превентивно - како растителен суплемент, слично како што се користи млечот или прополисот од пчелите... :) Од канабисовите цветови инаку се произведува највкусниот и најздравиот мед, но за тоа ќе продискутираме во некоја следна објава ;)

Канабисовото масло лекува изгореници!

Превземено од http://phoenixtears.ca/dosage-information/

Friday, September 23, 2016

Инструкции за дозирање канабисово масло кај пациенти оштетени од хемотерапија и радијација

Хемотерапијата и зрачењата покрај високата цена, претставуваат ризик по здравјето и животот на пациентот што ги користи овие смртоносни третмани, затоа што докажано е дека предизвикуваат рак. Маслото од смолата на канабисовите цветови има многу висока стапка на ефикасност кај лекувањето на сите форми на канцер, за што секојдневно има сè повеќе докази и сведочења од излечените пациенти


Хемото убива. Канабисот лекува!
Македонските доктори официјално ја признаа и потврдија штетноста и леталноста и можните негативни последици од хемотерапијата, а ја препишуваат и на мали деца! Од друга страна од КАНАБИС до сега нема НИТУ ЕДЕН ПОЧИНАТ... Хемотерапијата го убива ракот, но заедно со ракот умира и пациентот. Марихуаната го убива само ракот, а воедно целосно го регенерира телото, духот и умот на пациентот кој боледува од канцер. Од канабис никој во историјата на човештвото не умрел, а многумина оздравеле од секакви форми на рак (и други болести) и по терапијата со канабис се подмладени, затоа што научно е докажано дека канабиноидите ја поттикнуваат неврогенезата во мозокот и регенерацијата на ткивата. Хемотерапијата и зрачењата покрај високата цена, претставуваат ризик по здравјето и животот на пациентот што ги користи овие смртоносни третмани, затоа што докажано е дека предизвикуваат рак. Маслото од смолата на канабисовите цветови има многу висока стапка на ефикасност кај лекувањето на сите форми на канцер, за што секојдневно има сè повеќе докази и сведочења од излечените пациенти.Лекот за рак се вика КАНАБИС!
Но, за жал многу луѓе кои дојдоа кај мене да побараат помош, веќе беа сериозно оштетени од хемотерапија и терапиите со зрачења кои се наложени од медицинскиот систем. Штетата што ваквите третмани може да ја предизвикаат има долготраен ефект и луѓето кои се жртви на ефектите на таквите третмани се најтешки за лекување. Но, дури и оние кои страдале од сите овие ужасни оштетувања на нивните тела, сè уште имаат добра шанса целосно да се исцелат, доколку ги следат моите инструкции. Кога оние кои се оштетени од овие т.н. „третмани“ ме прашуваат за совет, јас им велам да консумираат 180 грама или 180 мл квалитетно масло, колку поскоро можат и ова ќе им даде најдобра шанса за да преживеат“ - истакнува распространувачот на рецептот за правење масло од канабис ширум светот, Канаѓанецот Рик Симпсон.

Рик Симпсон е спасител на човештвото!
Дополнителните 120 грама или 120 мл масло од канабис што Рик ги советува пациентите што користат хемотерапија да ги консумираат, се неопходни за да се поправи штетата од тие ужасни терапии ја оставиле зад себе во телата на овие изнемоштени лица. Штом пациентот ќе се навикне на употребата на екстрактите, тие не треба да имаат никакви проблеми при консумирањето на 180 грама или 180 мл во рок од 5-6 месеци и често пати тие можат ова да го постигнат и многу побрзо“ - додава Рик. Медицината денес многу повеќе се залага за профитот, отколку за здравјето и благосостојбата на пациентите и ова не ни треба да се докаже. Неосвестените лекари кои се само слуги на фармацијата упорно продолжуваат да им препишуваат на своите пациенти смртоносни третмани за лекување на сериозните состојби како што е ракот. Како што веќе кажавме, општо познато е дека како хемото, така и радијацијата се канцерогени, па со која логика им се препорачуваат на пациентите со канцер? Овие третмани имаат многу повеќе несакани последици, отколу корист за болното лице. Често пати токму овие третмани доведуваат до ширење на ракот и на другите делови од телото на пациентот. Точно е дека овие третмани можат да ги убијат клетките на ракот, но заедно со клетките на ракот овие хемии ги убиваат и здравите клетки во организмот на пациентот, па затоа многу брзо по хемотерапијата настапува смрт! Дури и ако овие „АНТИ“ - канцерогени терапии не го убијат пациентот веднаш, последиците од нив може да му овозможат на ракот да се шири и на крајот, ова повторно и најчесто ги доведува изнемоштените пациенти со крајно ослабен имунитет до болна смрт.


Тревата лекува секаков вид на рак!
Обично кога овие апсурдни третмани нема да успејат, медицинските „професионалци“ велат дека пациентот имал канцер од 4-ти стадиум и дека во таа фаза нема повеќе што да се прави за да се помогне и потоа пациентот е испраќан дома на смртна постела... Најконтрадикторно е тоа што лекарите се среќни што ваквите пациенти ги напумпаат со огромни дози на опасни лекови против болки и антидепресиви што создаваат зависност, сè додека не настапи смртта. „Затоа што очекувам дека лекарите гледаат на ова, само како да бидат подобри во бизнисот. Ако сето ова не звучи како лудост за Вас, тогаш како поинаку ова може да се нарече и зошто лекарите наложуваат на употребата на разни скенирања, зрачења и тн., кога радијацијата на којашто пациентот е изложен од овие скенирања, исто така може да предизвика канцер?“ - демантира Рик. Правилно произведениот лек од коноповото растение е најголемиот природен исцелител на оваа планета без исклучок! Отакко еднаш ќе го искусите и самостојно ќе се уверите во моќта на овој лек и во сето она што овој лек може да го стори за Вас, ќе сфатите зошто историјата на човештвото, Рик Симпсон, како и многуте задоволни луѓе ширум светот маслото од коноп го нарекуваат ЛЕК ЗА СЕ`.


Канабисот ги станува пациентите од смртна постела!
Како надополнување, од сето она што го научив, се чини дека повеќето онколози нема да ги изложуваат своите тела на истите третмани кои ни ги обезбедуваат нам, доколку самите страдаат од рак. Па, што мислите зошто тие би ги одбиле овие терапии, кога тие се чувствуваат толку слободни кога овие терапии ни ги препишуваат нам? Дали мислите дека ова би можело да има некаква врска со пари и со фактот што тие веќе знаат дека терапиите што ги користат не функционираат? Се чини дека нашите доверливи лекари сè уште имаат многу да учат за уметноста на лекувањето, па доколку страдате од сериозна состојба, како што е ракот, јас мислам дека најмудро ќе биде да ја ставите вашата верба во овој природен лек, којшто веќе ја има докажано својата ефикасност и безбедност. Ако ова звучи дека немам доверба во нашите сегашни медицински системи за правилното лекување на повеќето сериозни состојби, што ќе биде сосема исправно и јас не верувам дека секој кој размислува рационално, може да се спротивстави со моите изјави“ - заклучува Рик.

* Текстот е превземен и адаптиран од официјалната страница на Рик Симпсон - phoenixtears.ca