Wednesday, September 28, 2016

Инструкции од Рик Симпсон за лекување рак на кожа - меланом и изгореници со канабисово масло!

КАНАБИС - НУЛА СМРТНИ СЛУЧАИ ДО СЕГА - БЕЗБРОЈ ОЗДРАВЕНИ!!! Канабисовото масло лекува секаков вид на рак, дури и меланом, а корисно е и за многу други здравствени состојби на кожата, како изгореници, отворени рани и акни, егзема и псоријаза и тн! 


Пред и по употреба на канабисово масло!
Ракот исчезнува - здравите ткива се регенерираат!
Доколку може да најдете или направите мала количина на правилно произведено канабисово масло, тоа дефинитивно ефикасно ќе функционира при лекувањето на ракот на кожата. Вообичаено потребни се само неколку грами екстракт за успешно да се заврши оваа задача! Пораснете или набавете не многу голема количина на квалитетни туфки (цветови) од канабис од потентните седативни индика врсти, коишто содржат 20% THC или повеќе. Потоа земете околу 30 грама од овие туфки и произведете го маслото од нив, следејќи ги инструкциите коишто се јавно достапни Интернет на официјалната страница на Рик Симпсон - http://phoenixtears.ca/.

Повеќе докази на: www.cureyourowncancer.org

Исто така, треба да се спомене дека при лекувањето на рак на кожата, екстрактите (маслата) произведени од Сатива врстите исто така можат да се употребуваат, затоа што за овој вид на здравствена состојба и тие масла, исто така се доста ефикасни како и маслата од Индика врстите. Тоа е така, затоа што кога пациентот го нанесува маслото на кожата, иако состојките од канабисот преку кожата навлегуваат во организмот, сепак пациентот речиси невозможно е да го искуси енергетскиот ефект што го имаат Сатива врстите.

Малото количество на марихуана за почеток од кое треба пациентот да си направи масло (најдобро сам во својот дом) би требало да даде 4-5 грама квалитетно масло. Ќе бидете пријатно шокирани кога на сопствени очи ќе гледате како го убивате ракот и како тој самиот исчезнува, оставајќи ја кожата од околу (и таму каде што бил ракот) сосем здрава! Дури и најтешките форми на рак на кожа можат да бидат излечени со канабисово масло. „Нанесувајте го маслото на ракот на кожата и покривајте го местото со фластерче, нанесувајте свеж слој на масло и чисто фластерче на секои 3-4 дена и канцерот треба наскоро да исчезне. Јас секогаш им велам на луѓето да не го прекинуваат лекувањето се` додека ракот комплетно не исчезне, а потоа тие треба да продолжат да го третираат местото во времетраење од околу 2 додатни недели, исто како ракот да е се` уште таму. Со ова се елиминираат сите клетки на ракот коишто се` уште можат да останат во кожата. Правејќи го ова, ќе се осигурате дека сите канцерогени клетки се мртви и никогаш не сум видел враќање на ракот, доколку се следат моиве упатства. Доколку сте имале рак на кожата некое извесно време и ракот е доста развиен, потребно е повеќе време за да се излечи“ - објаснува Рик Симпсон. Ракот исчезнува - здравите ткива се регенерираат!

Уверете се самите! :)

Но, вообичаено како што потврдува искуството на Рик со неговите пациенти, дури и најтешките случаи на рак на кожа исчезнуваат за помалку од три недели. Кај екстремните случаи лекувањето може да потрае и подолго и ако вашиот случај е таков - едноставно продолжете со мачкањето на ракот со канабисовото масло, се` додека истиот целосно не исчезне! Многу луѓе може да го излечат својот рак на кожа во рекордно време, сепак тоа е индивидуално и зависи од повеќе фактори - сопствената стапка на исцелување, квалитетот на маслото, како и колку длабоко ракот е напреднат, а да не заборавиме и дека потребна е силна верба во исцелувањето итн.

Ете зошто канабисот е нелегален!!!
Исто така треба да знаете дека јас не зборувам само за ракот овде, нанесете го маслото на изгореница од трет степен и само гледајте што ќе се случува - изгореницата се исцелува безболно и во многу кратко време и не остава лузни. Кога се разгледуваат сите страдања што пациентот со изгореници ги доживува, зошто овој едноставен билен лек не е достапен за сите жртви со изгореници? Ова е само врвот на ледениот брег народе, за едноставната вистина - доколку имате правилно произведени масла од растението канабис на располагање, најверојатно самите ќе дознаете и ќе се уверите дека тие се најефективниот природен лек за лекување на било која здравствена состојба што може да се именува“ - заклучува Рик, кој длабоко верува исто како и ние, дека откако вистината за вистинската лековита моќ на марихуаната ќе стане подобро позната, сите овие работи за кои тој и ние постојано ви говориме и на нашата ФБ страница - www.facebook.com/420macedonia - ќе станат општо познати факти и дел од секојдневието на секој човек! Маслото од канабис наскоро ќе се користи превентивно - како растителен суплемент, слично како што се користи млечот или прополисот од пчелите... :) Од канабисовите цветови инаку се произведува највкусниот и најздравиот мед, но за тоа ќе продискутираме во некоја следна објава ;)

Канабисовото масло лекува изгореници!

Превземено од http://phoenixtears.ca/dosage-information/

No comments:

Post a Comment