Thursday, August 18, 2016

Протоколот на Рик Симпсон - CURE FOR CANCER!

Првата страница
За да им се помогне на што е можно повеќе луѓе, „Протоколот на Рик Симпсон“ (CURE FOR CANCER - The Rick Simpson Protocol) напишан од Jindřich Bayer е БЕСПЛАТЕН. Но, добредојдени се донациите за да се помогне во преведувањето на оваа книга на повеќе јазици. Ова е првото пишано упатство за тоа како да се користи канабисово масло во лекувањето на рак и други болести кај луѓето и животните. 

Оваа книга е создадена како производ на безгранична љубов, но за истата да се преведе во над 300 јазици и за да се напишат повеќе книги на оваа тема, за тој процес потребна е поддршката од луѓето како ти! Затоа ве замолуваме барем за минимална донација за овие информации да стигнат што е можно побрзо до сите болни ширум светот. Содржи над 100 страници со информации, факти, прашања и одговори, рецепти, процедури, совети и искуства на пациенти. 

До сега симнати се 9136 копии!
Дознајте се` што сте сакале да знаете за овој лек, како и за начините на користење на истиот. За да добиете БЕСПЛАТНА КОПИЈА во PDF формат од скриптата, одете на оваа страница (http://donate.hempcures.work/) и внесете ја вашата e-mail адреса во белото прозорче и кликнете SUBMIT. До сега симнати се 9136 копии од книгата! :) Ве замолуваме да го споделите овој пост! Твојот SHARE може некому да му го спаси животот. Бидете хумани за да имате убав живот <3

Оди на http://donate.hempcures.work/

Превземено од http://donate.hempcures.work/

No comments:

Post a Comment