Thursday, April 20, 2017

Среќен 4/20 - меѓународниот ден на тревата! :)

Нашиот тим 420 Macedonia Ви го честита од срце денешниов ден на тревата! 

До година слободно да си го прославиме!!! 

Благодариме за досегашната соработка со сите Вас! Благодариме за лојалноста и довербата и што сте дел од оваа борба за слобода на билниот природен лек за спас на сите нас! ^_^

Во прилог неколку интересни фотографии во чест на денешниов ден од нашите мили и посветени фанови... Уживајте во уживањето марихуана и правете добри дела! Запомнете дека среќата е поголема доколку се сподели. За џоинтот важи истото ;-)

Приказната и другите значења на терминот „4:20“ може да ги прочитате на следниов линк. Ние сакаме да Ви претставиме еден друг аспект на овој број - спиритуалното значење. Бројот 420 во себе содржи ангелска порака! Имено, бројот 420 претставува соединување на енергиите и атрибутите кои со себе ги носат цифрите 4, 2 и 0. Бројот 4 носи вибрација на практично размислување, безбедност и изградба на цврсти темели за нас и другите околу нас, внатрешна мудрост и трпение, како и продуктивност и учество. Овој број, исто така е олицетворение на нашите страсти и на она што нè мотивира и поттикнува во животот.

Лајкнете нè ФБ! ;)
Бројот 2 со себе носи квалитети на партнерство и меѓучовечки релации, дуалност, служба и обврска кон другите, баланс и хармонија, адаптабилност, дипломатија и соработка, разгледување и прифаќање. Цифрата 2 исто така се однесува на твојот Боженствен животен план, како и на мисијата на твојата душа.  

Бројот НУЛА го претставува потенцијалот и/или изборот на нашето спиритуално патување, развој на духовните аспекти, слушањето на интуицијата и Повисокото ЈАС, вечноста и бесконечноста, единството и целокупноста, непрекинливите циклуси и течението, како и почетна точка. Оваа бројка исто така се однесува на Бог/Изворот/Универзумот/Вишата сила и ги зголемува влијанијата на другите цифри со кои се наоѓа во комбинација.

Ангелскиот број 420 значи дека нашите срца се отворени кон воодушевувачки можности и шанси за нашата душевна мисија. 420 значи дека имаме јака и чиста конекција со ангелите и другите нефизички позитивно поларизирани битија и дека примаме Боженстени патокази преку нашата интуиција, соништата и мислите. Имајте доверба во овие пораки и насоките од Вашите ангели чувари. Ангелскиот број 420 е потсетник да ја одржиме нашата ВЕРБА и доверба во ангелите и Универзалните енергии. Луѓето кои често пати и секаде го гледаат бројот 420 треба да знаат дека имаат важна животна мисија. Забележете кога и каде го среќавате овој број и верувајте дека сте безбедни, заштитени и опкружени со ангели!

Ангелскиот број 420 има и охрабрувачко значење, дека вашата професија или занимање се во склоп со животната цел на вашата душа. Кога често го среќавате овој број, тоа значи дека сте на добар пат и дека ангелите се тука околу вас и ви помагаат да успеете во своите цели, доколку она што го правите е фокусирано на помагање на другите луѓе. Уживајте во остатокот на денешниов прекрасен ден! Фала ти Боже за овој ден! Фала ти Боже за канабисот! СРЕЌЕН 4:20!!! :D Ве замолуваме да го поддржите нашиот труд и да ставите лајк на нашата ФБ страница и да ги поканите вашите пријатели да стават лајк за да се шири вистината! Споделувајте ги постовите - SHARING MEANS CARING <3

No comments:

Post a Comment