Monday, October 9, 2017

420 Macedonia доби интернационална поддршка од австралиското движење Aussie Canna

Благодариме за поддршката од движењето за ослободување на канабисот во Австралија - Aussie Canna. Подолу може да погледнете видеа и фотографии од овој интересен настан за поддршка на ослободувањето на конопот во Република Македонија и Австралија, наречен „THE ARVO ON THE GREEN“ кој се одржа вчера, во ботаничките градини Adelaide во Јужна Австралија! <3 Уживајте во галеријата од фотографии... Настанот е организиран од страна на Afternoon On The Green - South Australia и Afternoon on the Green - Australia.

"The event is called "THE ARVO ON THE GREEN" with AUSSIE CANNA! It was yesterday in the botanical gardens Adelaide, South Australia" - says the Leader of this movement Carl Smith"Heya guy's just need to mention that Arvo on the green are their own group and been doing this for 10 years. Aussie canna just went to the event but Aussie canna organized all the medical information regarding medical cannabis and put up the flyers about Monique Konopova. Sadly we have many cannabis groups but we can't get along we need to unite as one Aanna army. I love your work Monique Konopova" - adds Carl Smith.

"We aren't just fighting for Aussie canna rights but worldwide legalization. Our aussie canna thing is huge but behind the scenes in the early hours of the morning I'm working on it with Monique Konopova 💚 on a global level - AUSSIE CANNA 💚MASADONIA 420 💚💚ONE LOVE 💚 💚" - concludes Carl.

Настанот е наречен „THE ARVO ON THE GREEN“ со AUSSIE CANNA! Тоа беше вчера во ботаничката градина Аделаида, Јужна Австралија“ - вели лидерот на ова движење Карл Смит. „Хеја луѓе треба само да спомне дека Arvo on the green се посебна група и ова го прават повеќе од 10 години. Aussie canna отиде на настанот, но Aussie canna ги организираше сите медицински информации во врска со медицински канабис и ги стави флаерите за Моник Конопова. За жал, имаме многу групи за канабис, но не можеме да се усогласиме, ние треба да се обединиме како една Кана армија. Ја сакам вашата работа Monique Konopova“ - додава Карл Смит. И тука го имаме истиот проблем - МОРАМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ ЗА ПОБРЗО ДА ГО ОСЛОБОДИМЕ КОНОПОТ!!!

Ние не се бориме само за права на Aussie canna, туку и за легализација низ целиот свет. Нашата австралиска работа е огромна, но зад сцената во раните утрински часови работам со Моник Конопова 💚 на глобално ниво - AUSSIE CANNA 💚 MASADONIA 420 💚💚ONE LOVE 💚 💚“- заклучува Карл.

Thank you Aussie Canna for the support! WE WILL FREE THE HERB! <3
Only together we are stonger ;)

Ве молиме споделете го текстот за случајов да добие масовна поддршка од цела Македонија и конечно да се ослободи канабисот на овие простори! 420macedonia.blogspot.mk/2017/10/blog-post_5.html

WE LOVE YOU AUSSIE CANNA! ВЕ САКАМЕ AUSSIE CANNA!!!

Благодариме! <3
Carl Smith - the organizer :)

With his son

No comments:

Post a Comment