Wednesday, April 25, 2018

Избор на најдобрите документарни филмови за придобивките од канабисот

Документарците се важна алатка за секој што се обидува да се едуцира, да го шири неформалното образование и да ги разоткрие популарните митови поврзани со канабисот. Затоа не е изненадување што има толку многу висококвалитетни документарни филмови за марихуаната и постојано се снимаат нови 

Следните документарци се избор на нашиот тим 420Macedonia и се едни од најдобрите што можете да ги најдете на интернет. Тие нè едуцираат за вистината околу оваа најлековита билка, но и за науката, политиката, историјата и културата поврзани со неа. Ве молиме споделете ја оваа објава на вашите социјални мрежи, а на кој му требаат повеќе докази нека кликне и на овие два додатни линка:Clearing the Smoke: The Science of Cannabis


Trilogy: Full CNN Documentary Weed Parts 1-3 (2013-2015)


Run From the Cure - The Rick Simpson Story (Full)


Professor Green Is It Time to Legalise Weed BBC Documentary 2017


The Science of Cannabis (Documentary)


Possibly The Best Marijuana Documentary Of All Time


Smoking Weed with the President of Uruguay (Full Length)


The Truth About Smoking Cannabis | BBC Documentary


The Most Powerful Plant on Earth? | The Hemp Conspiracy | Documentary


Marijuana - A Chronic History (Full Length Documentary)


[Documentary 2017] - The Science Of Cannabis - Weed heals - Excellent Documentary


Cannabis: A Lost History (FULL DOCUMENTARY)


The Best Marijuana Documentary (Canadian)


BBC Documentary 2017 - Medical Cannabis: The Wonder Weed - 2017 Full Documentary


Marijuana Documentary - Best Cannabis Documentary


The Magic Weed - History Of Marijuana


King Of Cannabis Documentary 2017


Marijuana X Documentary FULL DIRECTOR's CUT


Kings of Cannabis (Full Length Documentary)


Cannabis Britain's secret Farms HD Documentary


Marijuana in America - Colorado Pot Rush - CNBC Documentary


Trinidad & St. Vincent Cannabis, Weed (Documentary)

No comments:

Post a Comment