Monday, April 23, 2018

Рок на траење и чување на домашно изработеното масло од канабис

Сами направете си го лекот!
П. Колку долго може маслото да трае? Засекогаш? Што е најдоброто за скалидање, фрижидер, замрзнувач, шпајз? Благодарам.

О. Во шприц и ако е чувано во темно ладно место маслото ќе трае со години, особено ако успеете да го заштитите маслото од посетители и семејството, имено жените, бидејќи тие се чини дека сакаат да го внесуваат маслото дури и повеќе од мажите.


Од соборците
Во моментот кога жените во твоето семејство ќе дознаат за подмладувачките ефекти на маслото и што тоа прави со брчките, ти нема да треба да се грижиш за тоа колку долго маслото ќе трае, тоа секогаш ќе биде изедено или употребено надворешно многу брзо. Ако сакате да ја зачувате вашата залиха од маслото, не им кажувајте на жените дека козметиката со 20-30% од маслото ќе направи чуда за нивниот тен и ќе направи да изгледаат толку млади колку што е физички возможно, во спротивно тие едноставно ќе ви го одземат без оглед на тоа што ќе се обидеш да кажеш или направиш и ти нема да треба да се грижиш за тоа колку долго ќе трае маслото.


Ова не е (наменето како) сексистички коментар, јас само информирам за тоа што сум го видел дека се случило многу пати, тоа е само набљудување и обидот да се привлече вниманието на она што маслото може да направи за вашиот тен, без оглед на полот. ЈБИзвор: Извадок од клигата: „Протоколот на Рик Симпсон Лекот за рак“ стр. 88 - 91 - (Информации за Лекувањето на Други Болести Кожни Состојби - 4 дел)

No comments:

Post a Comment