Friday, February 2, 2018

Совет од пациент: подготовка на канабис чепчиња со кантарион!

За да си ја олесмите уште повеќе работата Ви предлагаме совет од еден пациент! Еве како тој си ги подготвува неговите канабис супозитории. Слушајте паталци, а не гаталци! 


Јас лично го испробав и одлично функционира, да си земете од аптека чепчина од кантарион, истите со помош на загреан предмет со дијаметер приближно 3-4 мм од задната страна треба да направите отвор со длабочина од 1 - 1,5 см и во него треба да ја ставите потребната количина на канабисово масло и потоа отворот да го затворите со кокосово масло (или какао путер). Вака припременото чепче ставете го во замрзнувач да отстои неколку часа, по што е спремно, многу едноставно за да го примените! Ви посакувам успешно лекување!“ - изјавува Љубен Бришкоски.

Во прилог ја објавуваме новата ШЕМА ЗА ПОЛЕСНО ДОЗИРАЊЕ КАНАБИС СУПОЗИТОРИИ за пациенти со канцери и други посериозни дијагнози, којашто нашиот трудољубив тим ја подготви за вас. Чепчињата се подготвуваат со кокосово масло или какао путер од продавница за здрава храна со домашно подготвено full extract масло од канабис. Калапите може да ги купите во аптека. СПОДЕЛИ! <3

Поврзани статии:
No comments:

Post a Comment