Monday, February 19, 2018

Д.П. е скопјанец кој целосно го уби меланомот во рекордно време со секојдневно мачкање со домашно масло!

Овој скопјанец целосно го уби ракот на кожа со канабисово масло! КАНАБИСОТ Е ЛЕК!!! Секојдневното мачкање на кожата со вистински домашен екстракт ги убива: меланомите, тртките, бемките, изгорениците, лузните...

Македонски доказ дека канабисот е ЛЕК!
40 годишниот жител на Скопје до сега над 23 години превентивно се дружи со билката канабис, којашто успешно се грижи за неговото најоптимално здравје. Благодарение на превентивната употреба на канабисот, ракот на кожа (меланомот) настанат од зрачење, воопшто не сакал ни да се развие цели три години. Но, тој реши да му стави крај на туморозниот израсток на неговото чело!


420 Macedonia: Знаевме дека многу брзо ќе се вратиш со оваа вест на нашиов портал, но искрено не учекувавме дека толку брзо! :)
Д.П.: „Јас сум човек од збор. Со тебе ќе бидам каде треба чоек! Искористи го ова те молам некако

420 Macedonia: Овој експеримент ти одлучи да го направиш на себе за самиот да се увериш дека овој семоќен лек навистина помага! Твојата порака до сите противници на канабисот?


Д.П.: „Да се е*ат у гз тие што се против! Треба сега да им помагаме на другите! Значи сега сакам и јас да бидам активист. Ќе ризикувам сè, на кого му треба помош. Сакам да ти бидам десна рака ако е можно“ - истакнува нашиот револтиран активист од Скопје, кој сака сите да дознаат и да го пробаат овој семоќенм лек!!! :)

Повеќе за битката на овој дечко, кликнете тука

Автор: MoniQue Konopova

4 comments:

 1. POBEDNIK
  DA E ZIV I ZDRAV DA RASKAZUVA I INSPIRIRA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодариме за поддршката!

   Благодариме што нè исконтактира. Канабисот е лек без разлика на кој начин се консумира. Секој начин на консумирање канабис е лековит. НУЛА СМРТНИ СЛУЧАИ, а безброј оздравени од најтешки дијагнози за кои модерната медицина нема решение! Ве замолуваме да ја лајкнете нашата ФБ страница www.facebook.com/420macedonia и да ги поканите вашите пријатели да го сторат истото за побрзо да ја ослободиме оваа Боженствена билка!

   Не заборавајте да ја оцените страницата https://www.facebook.com/pg/420macedonia/reviews/
   Ве поканувам на нашата blog страница - https://420macedonia.blogspot.mk кадешто секојдневно објавуваме најнови корисни информации околу лекувањето со канабис!
   Еве го нашиот нов веб сајт: www.420macedonia.com
   Еве како сами да си го направите лекот: https://www.facebook.com/420macedonia/videos/1868213229872987/

   Ве молиме споделете го текстот за случајов да добие масовна поддршка од цела Македонија и конечно да се ослободи канабисот на овие простори! 420macedonia.blogspot.mk/2017/10/blog-post_5.html

   Срдечен поздрав од нашиот тим,
   420 Macedonia

   Delete
 2. Replies
  1. Благодариме за поддршката!

   Благодариме што нè исконтактира. Канабисот е лек без разлика на кој начин се консумира. Секој начин на консумирање канабис е лековит. НУЛА СМРТНИ СЛУЧАИ, а безброј оздравени од најтешки дијагнози за кои модерната медицина нема решение! Ве замолуваме да ја лајкнете нашата ФБ страница www.facebook.com/420macedonia и да ги поканите вашите пријатели да го сторат истото за побрзо да ја ослободиме оваа Боженствена билка!

   Не заборавајте да ја оцените страницата https://www.facebook.com/pg/420macedonia/reviews/
   Ве поканувам на нашата blog страница - https://420macedonia.blogspot.mk кадешто секојдневно објавуваме најнови корисни информации околу лекувањето со канабис!
   Еве го нашиот нов веб сајт: www.420macedonia.com
   Еве како сами да си го направите лекот: https://www.facebook.com/420macedonia/videos/1868213229872987/

   Ве молиме споделете го текстот за случајов да добие масовна поддршка од цела Македонија и конечно да се ослободи канабисот на овие простори! 420macedonia.blogspot.mk/2017/10/blog-post_5.html

   Срдечен поздрав од нашиот тим,
   420 Macedonia

   Delete