Wednesday, September 12, 2018

Дац од Скопје целосно го отстрани меланомот од своето лице мачкајќи го со домашен екстракт од канабис!

Израстокот отпадна на фластер“ - изјавува овој соборец кој користи масло од канабис, но не тоа од аптека. За Дац веќе зборувавме неколку пати на нашиот блог и константно го следевме подобрувањето на неговата состојба. Сега благодарение на канабисовото масло и неговата упорност, тој е целосно излечен од ракот на кожа и препорачува агресивни дози и истрајност во лекувањето на сериозни состојби и користење на потентно масло од канабис со многу ТХЦ подготвено во домашни услови


КАНЦЕРОТ НА ДАЦ ОТПАДНАЛ ОД ТРЕВА НА ФЛАСТЕР!!!
Ние нему и на сите во слична состојба на кожата им препорачуваме да продолжат да се мачкаат топично (надворешно) на розевата кожа, откако меланомот ќе падне и откако раната ќе се затвори, ткивото ќе се пополни и лузната ќе исчезне, уште некој извесен период за целосно да се регенерира ткивото. Исто така, покрај со мачкање препорачуваме да го нормализираат својот организам и внатрешно барем со една цела 60 мл (90 дена) Рик Симпсон терапија, орално или ректално превентивно, а потоа да си продолжат уште некој период со превентивна доза за одржување и секако да внимаваат на животниот стил и исхраната, бидејќи нешто довело до таа состојба и ако се вратат на старите животни навики, повторно го изложуваат своето здравје на опасност. Еве ја првата објава за него:


Секој кој што сака да стапи во контакт со Дац, слободно нека ни пише на страната на ФБ на нашето здружение, на Инстаграм на нашето здружение, на маил: 420macedonia@gmail.com или нека ни се јави: 075 622 325 за да ни остави број за контакт, за да му го проследиме на Дац со цел да може да ве исконтактира. Тој е многу хуман човек и благодарен на Бога за природниот лек канабис и исто така им помага на луѓето во ситуација како неговата како и ние и сака да им помага и во иднина. Дац ни вети дека ќе направиме со него видео репортажа во блиска иднина, за сите да ги увери дека канабисот е најбезбедниот семоќен лек, но откако целосно ќе исчезне црвенилото на кожата, т.е. кога неговата кожа комплетно ќе се нормализира. Eве ја втората претходна објава за него и подолу слушнете што има да ни каже:Проблемот е настанат како последица од рентгенско снимање на лекар во приватна заботехничка клиника во Скопје - гратис беплатно снимање на заби кое мене ми донесе само проблеми. Имаше многу предупредувачки налепници дека е радиоактивно и дека е опасно...Уште тогаш на апаратот видов многу залепени предупредувања дека постои опасност по здравјето од радијација и ми беше многу сомнително зошто се овие бесплатни испитувања за кои некако имав отпор, но се решив. Добив поткожни бубуливци и потоа се појави и туморот во март 2015 година. Прво бев исцрпен и забележав промени на кожата. Едната од бубуличките се претвори во поткожен тумор меланом 8 мм. Тртката беше со големина од 8 мм. Има метод кога се појавува бемка и се споредува со оние стари моливи со гумичка. Ако големината на бемката е поголема од гумата на моливот, тоа е знак на алармантна состојба - ако е повеќе од 7 мм - секој треба да се провери и испита и започне со масло од канабис. На почетокот тоа не го сфатив сериозно, си продолжив со животот, работев во ресторан, бидејќи сум угостител и бидејќи изгледав грозно поради настанатата состојба, ја напуштив работата. Мозолките отидоа, а таа големата бемка остана и почна да се зголемува и се претвори во жива рана. Кон крајот на август се вратив од работа во странство дома и реков дека сериозно морам нешто да превземам со моето здравје, не смејам веќе да игнорирам!

Случајно се сретнав со доктор пријател онколог кој случајно се најде кај мене дома и ми кажа дека мојата состојба е алармантна, ми кажа дека треба да одам на лекар да се испитам затоа што имам меланом. Јас не го послушав, не отидов на лекар и паднав во тешка депресија, се разочарав од животот и знаејќи дека е рак, се откажав од животот... Знаев дека канцерот е опасен. Не отидов на лекрар, затоа што имам одбивност од здравствениот систем и хемотерапии и страшно се исплашив и реков морам сега мојот живот да го зграпчам во своите раце и почнав да истражувам на Интернет, за Рик Симпсон и ми се појавивте Вие 420Macedonia и ти MoniQue и целиот Ваш труд и решив да стапам во контакт со Вас за консултација. 

Почнав да читам за здравството дека е против пациентите, почнав да дознавам многу работи, да се информирам. Се мачкав една година со лоши треви од улица, со масло од такви треви кое сам си го правев бидејќи не можев да најдам подобри треви, а и на почетокот не бев искусен во подготовката. Набавив 25 гр лоша марихуана од улица набавена од непознати извори и за прв пат следејќи ги видеата направив канабисово масло и ми излегоа околу 8 мл масло, фактички се учев да го правам одејќи по упатствата од Вашето здружение и веднаш почнав да се мачкам со по капка од маслото на засегнатото место, земав фластер (го вадев перничето) и го лепев одозгора. Една година се мачкав најпрво 1 на 2-3 дена и имаше ефект, потоа по 4 пати на ден од 6:00 до 23:00. Маслото најпрво ме извади од депресија. Целосно го отстранив туморот, тој отпадна и се залепи на фластерот! Сега ткивото е зараснато и регенерирано и имам розова кожа на местото. Моето лекување беше подолго затоа што моето масло не беше квалитетно, беше слабо, не бев искусен во подготовката, а исто така и материјалот не беше најквалитетен, но и таквото домашно подготвено масло мене ми помогна! 

Верувам дека со подобро масло многу побрзо ќе го решев проблемот. Сега продолжувам да се мачкам на розевото место за целосно да ја нормализирам кожата. Жив сведок сум дека маслото помага за сите дијагнози. Имав дупка во кожата скоро до месото, изгледаше ужасно и грозно и сето тоа се покри, ткивото се пополни, немам ни лузна, но само едно благо црвенило... Препорачувам да не се става памук одозгора, туку да има дебел слој од јако масло од канабис со многу ТХЦ постојано покриено врз меланомот и дури и за 6 недели можат да го решат проблемот, но сметам дека 3 месеци се сосема доволни со упосрност, посветеност, постојано мачкање и верба“ -

- вели Дац од Скопје кој смета дека природата не е алтернатива, туку вистинско решение и препорачува исто така и дополнителни природни третмани, соодветна диета, средување на pH вредноста на организмот и да не се плашат пациентите кога се работи за нивното здравје и живот, затоа што подобро е да се биде нелегално жив, отколку легално мртов!
ВЕ МОЛИМЕ СПОДЕЛЕТЕ!!!ЧИТАЈ ПОВЕЌЕ:


* * *Новинар, Репортер и Уредник: MoniQue Konopova 
(Претседател на здружението 420 Macedonia)

No comments:

Post a Comment